tiistai 11. joulukuuta 2007

Puolivälissä

Tänään on tasan puoliväli, 140 päivää takana 140 päivää edessä. Vaan mistähän sen loppujen lopuksi tietää, miten pitkään tuo Mukula tahtoo masussa viipyä. :-)

Ei kyllä ole kahta samanlaista päivää peräkkäin. Toisena päivänä kärsin pistävästä kivusta mahan oikealla laidalla, seuraavana päivänä maha on kunnossa, mutta selkää särkee niin, ettei tiedä istuako vai maata. Seisominen on vähiten tuskallista. Sanoinkin eilen miehelle, että on tämä aika raskasta tämä raskaana oleminen. Ja raskaammaksihan se tästä vielä tulee.

Mutta on se toisaalta niin ihanaakin. Masussa potkiskelee pikku Mukula, joka kasvaa päivä päivältä isommaksi. Harmittaa niin, että enää ei ole edes sitä ultrakäyntiä, jota odottaa. :-/ Olemme kyllä hieman keskustelleet miehen kanssa, että jospa itse kustantaisimme sen 3D/4D-ultran niin pääsisi vielä kerran kurkkaamaan Mukulaa, ja ehkä saisi vastauksen siihen tärkeään kysymykseenkin: T/P. Mutta sitten taas, olisi kyllä muutakin käyttöä niille rahoille. Lähes kaikki Mukulaa varten on edelleenkin hankkimatta.

juuri + mukula 20+0

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea puolivälin johdosta!

Vaikka meillä on ensi viikolla vielä rakenneultra edessä, on kieltämättä alusta asti ollut haaveissa myös 3D/4D -ultra. Joka kerta vaan tulee mieleen, että siinä olisi tuntuva osa vaunujen hinnasta...

Toisaalta olen niin huumaantunut näistä viimein tuntuvista potkuista, että ehkä pärjäämme niillä. :)

Rv 19+3 täällä.

Inka kirjoitti...

Sama täällä: ultra olis kiva, rakennesellainen kun on jo takana. 4D-haaveet kyllä jo hautasimme, on sen verran suolainen tuo hinta :( Ostin sen sijaan alkuraskaudesta kotidopplerin (hinta oli puolet ultran hinnasta!), kun olin puolikuollut keskenmenopelosta... Mut eipä siitä enää juuri iloa ole, kun vauva jo potkii tosi paljon.

Mulla siis rv 22+3.

juuri kirjoitti...

Hei, en niinkään ole huolissani keskenmenosta tms, vaan olisi vain niin kivaa nähdä pikku-Mukula vielä kerran (ennen syntymää). Ja jos saisi sen sukupuolen selville niin voisi sitten paremmin pohtia nimiä (vaatteita emme aio sukupuolen mukaan ostaa).

Mutta rahakysymys on se joka eniten painaa. Pitää miettiä ja keskustella vielä miehen kanssa. Potkut masussa todistaa joka päivä, että joku siellä on ja hengissä!