tiistai 28. elokuuta 2007

ja väsyttää

Armoton väsymys vaivaa koko ajan. 3-4 tunnin päiväunet iltapäivällä tuovat vain hetkellisen helpotuksen, illalla väsyttää taas. Normaalissa olotilassa noin pitkät päivänokoset otettuaan sai heittää hyvästit aikaiselle nukkumaanmenolle tai sitten pyöriskellä unetta sängyssä. Nyt kun yhdentoista aikaan sänkyyn kipuaa, ei ole minkäänlaisia ongelmia saada unen päästä kiinni. Vaikutusta lienee jonkin verran myös sillä, että olen runsaasti vähentänyt teen juontia - etenkin ilta-aikaan. Kahvi puolestaan ei ole koskaan maistunut minulle.

Yritän siis nukkua niin paljon kuin mahdollista. Välillä kyllä tuntuu, ettei muuta tule tehtyäkään. Saa nähdä miten ensi maanantaina alkavalla kahden viikon lomamatkalla väsyttää ja kuinka monet nähtävyydet menee sivu kiinnipainuneiden silmien.

Tuli muuten viisi viikkoa täyteen ( 1/8 eli 12,5 % raskausajasta jo mennyt). Seuraavaksi siis alamme odotella raskausoirelistaan pahoinvointia, joka usein alkaa kuudennella viikolla. Täytynee varata matkalle jonkinlaisia pusseja mukaan. :-)

juuri + mukula 5+0

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oih! Onnittelut ihanasta uutisesta. Ja kaikkea hyvää odotukseen! :)

juuri kirjoitti...

Kiitos onnitteluista ja tervetuloa seuraamaan tätä 'projektia'. Minäkin olen lueskellut sinun blogiasi ja pidän peukkuja. :-)