maanantai 27. elokuuta 2007

pissattaa

Tänään kotona tehtyjen raskaustestien tulokset varmistettiin virallisesti vielä laboratoriossa. Toimitin aamulla pissanäytteen labraan ja iltapäivällä sain puhelun, jossa todettiin, että "tässä nyt ei ole mitään epäselvää, positiivista tulosta näyttää." Nyt voi siis lopullisesti heittää pois epäilykset viallisista testeistä ja väärin suoritetuista testauksista ja keskittyä siihen olennaiseen eli raskaana olemiseen ja masun kasvattamiseen.

Viime yö ja tämä aamu olivat muuten melko tuskallisia tuon edellä mainitun laboratoriokäynnin johdosta. Säännöthän ovat seuraavat: a) labraan toimitetaan aamuvirtsa, b) näyte toimitetaan virtsarakossa, ei purkissa ja c) näytteen voi toimittaan välillä 7:30-10:30. Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta ei paljon naurata siinä vaiheessa, kun herää yöllä ensimmäisen kerran klo. 2:30 armottomaan vessahätään. Vielä viisi tuntia pitäisi sinnitellä.. Toivotonta, ja varsinkin kun tilanne tästä vain pahenee. Päätän suorittaa tyhjennyksen ja luottaa siihen, että seuraavan viiden tunnin aikana kerätty virtsa on aivan yhtä toimivaa.

Seuraava herätys hieman kuuden jälkeen. Ei jumanskuikka, eikö se kello vieläkään ole puoli kahdeksan. Ja jälleen armoton vessahätä. Sinnittelen sängyssä puolisen tuntia, sitten päätän, että pystyasennossa on helpompaa. Onhan se hieman, mutta ei tarpeeksi. Päätän suorittaa osittaisen tyhjennyksen. Tuskin ne kuitenkaan litratolkulla sitä pissaa siellä laboratoriossakaan tarvitsevat. :-) Hieman helpottaa.

Viimeinkin laboratoriossa, missä laboranteilla ei tunnu olevan mikään suurempi kiire. Lopulta kuitenkin pääsen vessaan luovuttamaan näytteeni. Mahtava tunne! Kiire on niin kova, että huomaan vasta pöntöllä istuessani seinällä olevat ohjeet alapesun suorittamisesta ennen näytteen antamista. Aivan sama, ei tässä kuitenkaan mitään bakteeripitoisuuksia tutkita.

Tuo jatkuva vessahätä tuntuu muutenkin olevan raskausoirelistallani melko korkealla. Luulin, että tilanne on pahenee vasta sitten kun maha kasvaa ja painaa virtsarakkoa. Jos minun täytyy jo nyt rampata vessassa tunnin-kahden välein niin mikä tilanne on loppumetreillä. Pitänee varmaan muuttaa vessaan nukkumaan. Katetri ois myös kiva. :-D

juuri + mukula 4+6

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lämpimät onnittelu...ja onnea matkaan:)
t. suurperheellinen

Anonyymi kirjoitti...

Täällä oottelen omaa kahtaviivaa, nyt on vasta kp 15/30 mut mua pissattaa kans kokoajan ja väsyttää ihan hirmuisesti voi kun minäkin näkisin 16 päivä kaksiviivaa.

juuri kirjoitti...

Pidän sulle peukkuja anonyymi! Tulehan sitten kertomaan miten kävi.

Ja tervetuloa sekä jantta että anonyymi seuraamaan tätä blogia.