keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

ei nimi vauvaa pahenna

Kuunsäde olkoon siis se nimi, jota meidän pikkuisesta tulen jatkossa käyttämään täällä. Huomasin muuten väestörekisterikeskuksen sivulta, että Kuunsäde on ihan virallisestikin nimenä neljällä henkilöllä.

Lauantaina Kuunsäteen oikea nimi julkistettiin viimeinkin. Tätä tilaisuutta saapui meille juhlistamaan yhteensä 44 ystävää ja sukulaista. Tunnelma oli tiivis, mutta mielestäni oikein mukava ja rento. Vieraille annettiin tehtäväksi anagrammeista ratkoa Kuunsäteen nimet ja löytyihin se oikeakin vaihtoehto sieltä. Ehdotuksia olivat mm. Piina, Aia, Pihla ja Miini. Kuunsäteen mummo ja vaari olivat varmuudella luulleet, että nimeksi tulee Baby, sillä olimme kutsuneet vaavia Peipiksi. Lisäksi nimipalvelu kertoo, että Baby-nimen on todellakin saanut 11 henkilöä! Anteeksi vaan, mutta ihan hirveä nimi mielestäni.. ja aika mielikuvitukseton.

Mitä järkeä muuten on suihkutisseissä? Kun tissi alkaa suihkuta, päästää Kuunsäde sen suustaan. Jos en ole kärppänä tuijottamassa tilannetta rätti kourassa, ehtii maitoa ruiskuta ympäriinsä. Yleisimmin osansa saavat Kuunsäteen kasvot ja meidän molempien vaatteet, mutta onpa kannettavanikin saanut osansa tästä kasteesta. Kertakaikkiaan turhaa tuhlausta.

Kuunsäde täyttää muuten 6 viikkoa tänään.

Ei kommentteja: