keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

neljäsosa vuosi eli 3 kuukautta

Tänään pikkuinen Kuunsäde täyttää 3kk. Tapahtumaa juhlittiin railakkaasti käymällä neuvolassa ja tökkäämällä piikki kankkuun. Kurjaa! Piikki kirvoitti ilmoille pienet porut, mutta onneksi tyttö rauhoittui pian äidin sylissä. Hyvä näin, sillä muuten äitikin olisi pian yhtynyt parkuun. En nimittäin siedä yhtään katsella, kun pikkuistani kiusataan.

Kuunsäteen mitoiksi saatiin 6640 g ja 61,8 cm. Eli hieman on hidastunut kasvu viime käynnistä. Mutta tuo pituuden mittaaminen on kyllä sellaista aataminaikaista hommaa, että helposti varmaan tulee parinkin sentin virheitä. Pah!

Oltiin Kuunsäteen kanssa 3 yötä mummolassa, kun kotiolot alkavat välillä hieman tylsistyttää. Neitosen kanssa reissaaminen sujuu hyvin, mutta koira (=Kirppu) pistää välillä ärsyttämään, kun se nykyään vahtii minua jatkuvasti ja kävelee perässä. Tämä vielä korostuu vieraassa paikassa, kun koiraa kai huolettaa, että se hylätään sinne. Muuten on Kuunsäde ja Kirppu tulleet mukavasti juttuun, kunhan Kirppu aina muistaisi, että vauvan päältä ei saa kävellä. Onneksi tätä on toistaiseksi päässyt tapahtumaan vain kaksi kertaa ja pienin vaurioin on selvitty.

Pitää purkaa valokuvat kamerasta, jospa saisi tännekin jonkun kuvan sitten lisättyä.

Ei kommentteja: