tiistai 2. syyskuuta 2008

eka yö takana

Yö sujui kahdella vaipanvaihdolla. Kai ne vaipat olisivat vielä hivenen pidempään kestäneet, mutta mietippä omalle kohalles, miltä tuntuis nukkua pissasissa housuissa. Siinä sitten silmät ristissä vaihtelin vaippoja. Ensimmäinen vaihto oli ok, mutta toisella vaihdolla tuli tenkkapoo, kun kaikki 'helpot' vaipat oli jo käytetty. Olisi pitänyt ottaa käyttöön erilliset sisä- ja kuorivaipat ja vääntää niistä nätti paketti. Uudet vaipat tuntuivat vielä sen verran vierailta, että päädyin tekemään kompromissin joka koostui lainaamon sisävaipasta ja omasta tutusta hahtuvavillahousukuoresta. Sillä sitten koisattiin aamuun asti.

Johtui se sitten vaipoista tai sitten miehen uudesta narskutussuojasta, mutta Kuunsäde nukkui yönsä hyvin eikä heittelehtinyt levottomasti kuten parina edellisenä yönä. Minä ehkä jännitin liikaa noiden vaippojen kanssa, ja siksi unet jäivät hiukan heikolle tolalle. Niin ja oli meillä kertavaippa sängyssä käden ulottuvilla, jos hätä pääsee yllättämään. :-D Mutta jäipähän käyttämättä.

Ja uutisia: Kuunsäde kääntyi eilen ensimmäistä kertaa mahalleen. Hiukan on epäselvää, kuinka paljon mies avusti mukana, kun ensin sanoi, ettei ollenkaan, mutta kun minä aloin asiasta hihkuttaa niin sitten se oli kai vähän jotain kättä kääntänytkin parempaan asentoon. Ota tuosta nyt selvää.

juuri + kuunsäde 4kk 3pv

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä suotta jännitä vaippojen kanssa
:D
niin nuo miehet on hiukan sellaisia,että aina ei ihan ota selvää :D

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä kestoilun kanssa! Yövaippailussa mielestäni yksi tärkeimmistä elementeistä riittävien imujen lisäksi on kuivaliina ihoa vasten. Eli fleece, polyestermokka, kuivaliinaneulos tms., joka pitää ihon kuivana, vaikka vaippa olisi litimärkä. Niikin taskuissahan tällainen jo on, mutta tarvittaessa voi ostaa erikseen esim. Myllymuksujen kuivaliinoja ja laittaa sellaisen sisävaipan ja pepun väliin.

Nythän noita Niikkejä kannattaa ostaa loppuunmyynnistä edullisesti, jos niihin tykästytte. :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis autoin Kuunsäteen käden mahan alta pois kun se oli kääntynyt. Näytti vähän hankalalta asennolta :) Eli se ei ollut vielä ihan kunnolla mahallaan, vaikka kääntyikin kyllä ympäri.