torstai 4. syyskuuta 2008

takapakkia

Höh, jokin tässä kestoilussa meni nyt vähän pieleen. Nimittäin vaipat loppuivat jo toisena päivänä. Eipä siinä, pistin koneen pyörimään ja pyykkäämään. Muttamutta, vaikka meillä onkin tehokas linkous tuossa koneessa niin näyttää siltä, että noiden vaippojen kuivumisessa menee melkoinen tovi. Eli tiistaina kun pyykkäilin iltapäivällä niin vielä eilenkin (keskiviikko) oli hyvä osa vaipoista kosteita. Nyt ollaan sitten otettu yksitellen käyttöön niitä kuivia ja välillä laitettu kertakäyttövaippaa kehiin. Niin ja tunnustan, että yöksi pistin kertavaipan, kun oli toissayö sellaista hulinaa, että viime yön unista piti saada kaikki irti. Niin ja nyt on muuten taas pyykkilasti odottamassa.

Tuossa vaippojen suuressa menekissä voi olla tietysti sekin, että minä vähän liian herkästi vaihdan kuivan vaipan. Kun jotenkin tuntuu keljulta pitää toista märissä pöksyissä. Tai sitten tuo meidän tytsy vain pissailee normaalia enemmän. :-) Nyt on muuten noita vaippoja kuivatellessa käynyt aikalailla selväksi, että sisävaippa+kuori -yhdistelmä on se hidas kuivuja (no kuorihan on käytännössä aina kuiva, mutta tuo sisävaippa siis). Nopeasti taas tuntuu kuivuvan taskuvaipat, joissa on froteinen (?) irrotettava imu. Ostin tosiaan hulinoilta yhden AkuAada-vaipan ja se kuivuu nopsaan. Ja muutenkin on ihanan värinen ja istuu typykän jalkaan. Noita voisi ostaa muutaman lisää, jollei hinta (22e) niin hirvittäisi. :-)

Eilen oli jälleen vauvauinti. Nyt ei ihan niin tiukasti enää ollut sormet suussa tukea antamassa. Mutta ei Kuunsäde kyllä ihan vielä molski kuin iloinen pikku delfiini. Kotona ammeessa on aivan eri meininki päällä ja siinä saa osansa vedestä kyllä kylvettäjäkin. Ehkä ne uimahallin äänet vähän vielä pelottavat.

juuri + kuunsäde 4kk ja muutaman päivän päälle.

2 kommenttia:

Hipi kirjoitti...

Heippa,

meillä on tosi toimiva yhdistelmä ollut PUL-kuivaliina-taskuvaippa jossa täytteenä taiteltava froteeimu. Molemmat kuivuvat nopsaan. Lisäimuna on käytetty tiimalasin muotoista flanellia. Kuivaliinakangas pitää lapsen ihon kuivana.
Jos taas taskuvaippa+kuori -yhdistelmästä tykkää, niin täytettävä taskuvaippa (sisällä samaiset taittoimut) kuivuu nopeammin kuin sellainen jossa on kiinteä imuosa.

Nämä ovat omatekoisia, joten merkkejä en osaa suositella.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin suosittelen taskuvaippaa taiteltavalla imulla. Kuivuu nopeimmin ja aina voi säätää paljonko imuja tarvitsee.

Ja sen vielä haluan sanoa, että hienoa, että käytät kestoja. Ei se haittaa, jos osaksi käyttää kertiksiä.