maanantai 1. syyskuuta 2008

4 kuukautta

Toissa päivänä pikkuinen Kuunsäteemme täytti neljä kuukautta. Ajatella, se on jo kolmasosa vuodesta! Mutta on tuo tyttö kyllä kasvanutkin. Viime viikolla oli neuvolakäynti ja painoksi saatiin 7120 g ja pituus oli huimat 66 cm. No sehän se selittääkin, että miksi noita vaatteita saa koko ajan olla pakkaamassa pois.

Tänään mennään Kuunsäteen kanssa noutamaan kestovaippalainaamosta vaippapaketti kokeiluun. Onhan meillä noita omiakin kestovaippoja ollut jos jonkinmoista, mutta jotenkin sitä ominta ei ole tuntunut löytyvän. Tuossa lainapaketissa on erilaisia vaippoja, joita voi kokeilla 12 vuorokauden ajan ja hintakin on vain 5 euroa tuolle ajalle. Jospa tuosta paketista joku hyvä löytyisi.

Kestovaipoista parhaiten meillä on toimineet harson ja villahousun yhdistelmä. Mutta se toimiikin sitten vain kotioloissa. Nimittäin kun lataa lapsen päälle tuon paketin niin ei siihen enää viitsi housuja vetää päälle, saatika sitten ulkoiluvaatteita tms. On jo sellainen pommi muutenkin. Myös miehen serkulta lainassa olleet itsetehdyt kuoret olivat mainioita, mutta nehän jäivät pieniksi jo ajat sitten (mutta niitä kyllä tulikin käyteltyä). Nyt ostin viime viikonlopun kestovaippahulinoilta ihanan Akuaada-merkkisen vaipan. Päästään sitäkin testailemaan, kunhan saan sen ensin pyykättyä. Mutta täytyy kyllä tunnustaa, että kertavaippojakin meillä kuluu.

juuri + kuunsäde 4kk2pv

Ei kommentteja: