maanantai 4. helmikuuta 2008

huomenna

Huomenna on neuvolalääkäri. Pitäisiköhän tuota alakerran viidakkoa hieman siistiä. Näköyhteys sinne on kyllä hieman heikko, kun alkaa olla tuo masu tiellä. Auttaisikohan mies.. olen minäkin monta kertaa sen hiukset leikannut!

8 kommenttia:

Elina kirjoitti...

miehen minäkin pistin loppuraskaudessa asialle. Sain sitten kyllä kärsiä muutamasta haavastakin. Luulisi, että osaisi kun on partaakin ajanut, mutta ei näköjään. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä kun olin viimesen kerran menossa sitä viidakkoa siistimään, niin pikkareista löytyikin limatulppaa. Pelästyin sitä niin, että unohtui koko sheivaus ja samaisella pöheiköllä mentiin sitten vielä piiiiiiitkän aikaa synnytyksen jälkeenkin...

juuri kirjoitti...

hihii, tuo pennin kommentti pisti naurattamaan. :-)

Enemmän kyllä taidan luottaa omiin käsikopelotaitoihin kuin miehen parranajotaitoihin. Onkohan veetin käytöstä mitään haittaa sikiön kannalta??

Inka kirjoitti...

Ööh, mulla on näemmä jo raskaus lopullisesti sumentanut pään, kun piiiiitkään mietin, että mikä vitsin viidakko teidän alakerrassa oikein on ja mitä se lääkäri muka teillä kotona tekee...? :)

Argh, onneksi on tuo raskaus mihin vedota, kun pätkii...

Minäkin muuten suosittelen lämpimästi miehen apua sen (varsinaisen) viidakon kesyttämiseen. Miehet ovat yllättävän käteviä ;) ja ilahtuvat yleensä, kun pääsevät osallistumaan.

juuri kirjoitti...

hahaa, kohta kyllä viidakossa tapahtuu vedenpaisumus, kun nauran itselleni pissat housuun. Mieskin kysyi, että mikä nyt noin hauska juttu oli. :-)
(ja tiedoksi vaan, että ihan yhdessä kerroksessa asutaan)

Hanna kirjoitti...

Hehee, justiinsa samaa mietin kun mulla on neuvolalääkäri ylihuomenna. :oD

Istuallaan kirjoitti...

Mach3:sta pusikolle! Pöhheikön piällysmiäs saa luvan auttaa raivaustöissä, jotta toosa näyttäisi edustuskelpoiselta. Jos ei höylällä uskalla niin sitte sillä sähkösellä silittää.

Minä kyllä mielummin laittasin vain partavaahtoa, enkä mitää veetiä. Kuitenki veet on suht tujua tavaraa jos se tuntuu kainaloissakin kuohuvan. Kerran olen onnistunut icepoweria sipaisemaan herkälle, ja tunne oli melkoinen pitkän aikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Apua. Mäkin saatan muuten joutua vilauttamaan värkkiä tällä viikolla ja mies työreissussa. Pitäiskö ottaa riski ja vedellä sokkona? Tota veetiä mäkin mietin, sillä vois kait ottaa ympäriltä pahimmat mutta ihan limakalvojen lähelle en uskaltaisi tursotella.