perjantai 1. helmikuuta 2008

asiaa pakkauksesta osa III

No niin, tänään pompsahti kelalta kirje, jossa sanotaan: "Teille on myönnetty äitiysavustus. Äitiysavustuksena on myönnetty pakkaus. Äitiysavustus on myönnetty hakemuksenne mukaisesti pakkauksena."
Joo, eiköhän se tullut jo selväksi. :-D Niin ja:"pakkaus toimitetaan kahden viikon kuluessa postitse." Eli kohta pääsee sitä pyykkikonetta täyttämään! Joku kaappi kyllä pitäisi myös raivata noita vauvan tarvikkeita varten.

Vakuutusyhtiönkin paperit tulivat. Vakuutus myönnetty. Toivottavasti mukulalla kuitenkin on kaikki hyvin, ettei tarvisi kyseiseen vakuutukseen turvautua!

Eilen testailin kuumavesipulloa ja hyvin tuntui pitävän vedet. Ainoa ongelma vain oli, että miten pullo asetellaan kipeän alaselän lämmikkeeksi, kun mahallaan ei voi maata niin että pullo olisi selän päällä, selällään pullon päällä ei uskalla maata, ja kyljellään ollessaan pulloa ei oikein kunnolla saa asemoitua hyvään kohtaan. Voisi tietenkin tätä tukivyötä kokeilla pullon paikoilleen kiinnittämiseen, mutta venähtääköhän koko viritys sen myötä. Pitää vielä miettiä.

Törmäsin eilen aivan hämmästyttävään kuvaan. Kuvassa suoritetaan leikkausta 21-viikkoiselle sikiölle sen ollessa vielä kohdussa, sikiön käsi pilkistää kohdun seinämässä olevasta reiästä ja pitelee kiinni lääkärin sormesta. Lisää aiheesta voi lukea esim. täältä. Uijui! <3

Ei kommentteja: