maanantai 14. huhtikuuta 2008

eipä mitään sen kummempaa

Neuvolassa tuli taas tänään piipahdettua. Eikä siellä taaskaan mitään erikoista. SF-mitta oli hieman laskenut edellisestä 32,5 -> 31,5, mikä terkkarin mielestä tarkoittaa sitä, että peipi on laskeutunut. Mutta minusta se on ollut alempana jo jonkin aikaa, kun kylkiluihin ei enää aikoihin ole pistänyt niin kuin jossain vaiheessa.

Myös paino oli pudonnut 300 g. En ymmärrä, mihin se on hävinnyt, kun mielestäni mussutan kaikkea epäterveellistä ja lihottavaa joka päivä. Toivottavasti sama jatkuu synnytyksenkin jälkeen. :-) Hemoglobiini oli sekin laskusuhdanteinen, joten pitää taas ehkä mussuttaa niitä rautatabletteja. En ole muutenkaan viime aikoina muistanut vitamiinipillereitä ottaa.

Mies ei halua seksiä. Sen mielestä iso mahani ei ole seksikäs :-/ ja halut ilmeisesti latistuu siitäkin, kun on kolmaskin osapuoli mukana sängyssä. Mitenköhän synnytyksen jälkeen, kun Mukula on vielä konkreettisemmin (ja varmasti huomiota vaativammin) läsnä. Tuleeko tästä nyt joku monen vuoden selibaatti ja suhteemme alamäen alku. Olen ymmärtänyt, että yleensä naiset ovat niitä, joita ei huvita/haluta/kiinnosta jne. Arghs!

juuri+mukula 37+6

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä. Tästä alkaa seksuaalinen alamäki, jonka pohjaa ei näy. Se, ketä seksi ei enää kiinnosta, on toissijaista- ei sitä kuitenkaan enää saa.

Olen pahoillani.

Anonyymi kirjoitti...

No jopas oli pessimistinen kommentti edellisellä! Myönnän että itsekin odotan vasta esikoista ja ettei seksielämä ole kovin hehkeää nyt etenkin odotuksen loppuvaiheessa (monista syistä), mutta elän uskossa että kyllä tilanne tasaantuu taas sitten kun saa oman kroppansa ja mielensä takaisin ja sekä nainen että mies osaavat olla muutakin kuin äiti ja isä lapsenhoidon lomassa. Ja monissa lapsiperheissäkin on useampi kuin yksi lapsi.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mä kyllä kanssa luotan siihen, et vaikka meillä on nyt molemmilla hyvin vahva evvk, niin ehkä sitä joskus taas alkaa tuntua siltä, et seksi on kivaa. Sitten joskus... Kun ollaan keski-iässä tai jotain... :)

Anonyymi kirjoitti...

En halua mitenkään masentaa, mutta meillä ainakin seksielämään ei ole mitään kovin isoja muutoksia tullut, vaikka raskaana olenkin (viikkoja 35). Eiköhän se ole ihan yksilöllistä, kenelle seksi maistuu ja kenelle ei. Ensimmäisen raskauden aikana seksi oli kylläkin viimeinen asia, mitä teki mieli...

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun tuo minunkin vauva alkaisi jo laskeutumaan (tänään viikkoja täynnä tasan 38), mutta mitään merkkejä ei ole antanut, tuntuu ettei hän aio omin avuin edes ulostautua (vaikka onhan tässä aikaa vaikka kuinka).

Ja siitä seksistä, meillä sitä ei olla harrastettu koko raskausaikana kuin korkeintaan pari kertaa kuussa, ja sekin on ollut laimeaa ja intohimotonta. Syynä kuulemma nämä hormonit, jotka ovat muuttaneet minut kuin eri ihmiseksi. Ja nyt kun sitä läheisyyttä juuri eniten kaipaisi niin ei saa edes sitä seksiä, muusta hempeilystä puhumattakaan. Nyt tuntuu, että ei tämä mihinkään tästä enää muutu, mutta aika näyttää..