tiistai 22. huhtikuuta 2008

Höh

Kukahan kumma tuon SSS-metodin on oikein lanseerannut. Ei täällä ainakaan ole ollut minkäänlaisia vaikutuksia, vaikka kaikkia on kokeiltu. Sitä paitsi minulla on teoria siitä, miksi tuota höpöhöpö-hommaa niin kovasti mainostetaan:

- siivoaminen: onhan se kivaa tuoda peipi puhtaaseen kämppään ja siivoaminen voi olla hankalaa kotiutumisen jälkeen
- saunominen: aika paljon mukavampaa kätilöille, kun synnyttäjä on puhdas. Ja kyllähän se sauna myös rentouttaa synnyttäjää.
- seksi: parisuhteesta on tärkeää huolehtia. Ja voi synnytyksen jälkeen olla hieman hiljaisempaa tuolla rintamalla. Lisäksi tämäkin rentouttaa.

ja esim. joskus mainittu shoppailu ei ole tällä 'virallisella' sss-listalla sen vuoksi, että rahan tuhlailu ei ole koskaan kovin järkevää. Ja salmiakki on epäterveellistä, joten eihän sitä voi suositella.

Onkos vielä muita s-keinoja?

juuri + mukula 39+0 (vaikka neuvolan mukaan jo 39+1)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suklaata voisi kokeilla? ;) Saattaa olla yhtä "tehokasta" kuin muutkin ässät, mutta sillä ainakin on todistetusti terveysvaikutuksia, ja on vielä maukastakin kun nyt ei ylettömiä määriä ahmi :)

juuri kirjoitti...

:-) on tuota suklaata kyllä tullut tässä 9kk aikana mussutettua. Ei todistettavia vaikutuksia havaittavissa. Aijai, alkoi kyllä nyt tehdä mieli, ja kaapissa on vain pahaa curry-suklaata.. :-(

Anonyymi kirjoitti...

sipuli? joillekin se aiheuttaa närästystä, joten ties vaikka samalla vaivalla lähtis lapsi tulemaan :)

Sanna kirjoitti...

tää ei kyllä ala s-kirjaimella, mutta raparperi on kuulemma tehokasta ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Ikkunanpesua on myös mainostettu

juuri kirjoitti...

Heini: pitääköhän sitä sipulia sitten ihan raakana syödä. Salaattia just söin ja siinä oli punasipulia. :-) Ja ruoassa on kyllä aina kypsennettyä sipulia. Uijui, närästys ei kyllä ole kivaa, joten taidan jättää tuon sipulin jyrsimisen. :-D

sanna: mulla saattais olla pakastettua raparperia pakastimessa. Tuon toimivuudesta en ole kyllä koskaan kuullutkaan. Hmm, raparperipiirakkaa.. nama! :-)

anonyymi: joo, ikkunat kyllä kaipaavat pesua. Kunhan vain jaksaisi. Huoh!

Sanna kirjoitti...

Joo, siskoni söi ihan pakkasesta sulatettua raparperia ja tällä konstilla on pari muksua lähtenyt syntymään. Eikä kuulemma paljoa edes syönyt. Tiedä sitten paljonko raparperilla oikeasti oli tekemistä asian kanssa vai oliko lapset vain valmiita syntymään.
Lepäilehän nyt nämä päivät ja nauti olostasi, kyllä se vauva sieltä syntyy ja sitten ei malttaisi itse edes nukkua kun sitä ihanaa pientä voisi vain katsella ja nuuhkia..

juuri kirjoitti...

sanna: löytyi kokonaisia raparperin varsia tuolta pakastimen perukoilta. Otin yhden sulamaan.. :-) Ei mulla muuten ole kiire synnyttää, mutta en haluaisi, että käynnistykseen joutuu. Mieluummin kokeilen näitä vähän 'luonnollisempia' keinoja. :-)