keskiviikko 30. huhtikuuta 2008

hohhoi

Laskettu aika siis tuli ja meni eikä mitään merkkejä lähestyvästä synnytyksestä ole havaittavissa. Olo on ollut kelvollinen ja sain maanantaina hoidettua viimeiset paperihommat valmistumiseen liittyen. Nyt pitäisi kaiken olla kunnossa. Kävin myös shoppailemassa (lue: tuhoamassa ensimmäisiä äitiysrahoja). Ostin peipelle ruskovillan vaippahousut, flanellivaippoja, hahtuvalankaa (vielä kerä) ja villan pesuainetta (vielä kun saisi aikaiseksi käyttää tuota).

Illalla olo kuitenkin kurjistui. En tiedä, minkä ihmeen ruokamyrkytyksen sain, sillä mahassa kiersi ja väänsi. Lopulta sitten tilanne kulminoitui oksentamiseen, mikä hieman helpottikin ja pääsin nukkumaan. Tämä päivä on mennyt sängyssä koomailleissa ja olo on aika pöhnäinen. Ihan kuin olisi krapula. :-/ Lisäksi olen nyt tikutellut plussaa proteiinitikuilla. Soittelin jo neuvolaan, mutta ei kuulemma tarvi vielä huolestua. NO JOO!

Pakkasin peipen kotiutusvaatteet valmiiksi. Tuleekohan meillä vaatepula, sillä havaitsin, että loppujen lopuksi niitä pienimpiä vaatteita on melko vähän. Kassiin tuli nyt vähän sekalaista seurakuntaa, sillä puolipotkarit on kokoa 60, body 56 ja housut 50. :-) Onneksi ilmat on lämpenemässä niin ei tarvi niin kamalia vaatekerroksia pukea.

Jospa tästä lähtisi kokeilemaan, joko uni taas kutsuu. Päivällä kyllä tuli nukuttua sen verran, että hieman epäilyttää.

juuri + mukula 40+1 tai +2 (miten sen nyt ottaa, virallinen laskettu aika oli siis maanantaina 28. päivä).

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Nyt ne kitupäivät alkaa... Koettakaamme kestää!

Perhoneito kirjoitti...

Löysin sun blogin vasta viikko sitten ja hetihän se piti selata alusta loppuun asti läpi.
Olet hyvä kirjoittaja ja sun tekstejä lukee mielellään.
Tsemppiä viime hetkien odotukseen!

Anonyymi kirjoitti...

Hei noista kotiutumisvaatteista, onko sulla miten paljon vaatetta muksulle? Olen itse ihan evo näitten juttujen kanssa.. Meillä olis suunnitelmissa siis body + puolipotkarit sisäasuna ja siihen vain päälle fleecehaalari (+tietty tumput, pipo ja sukat). Kun siis lämpöä näyttää olevan toistuvasti pihalla jotain 14-20 astetta ja pelkkää aurinkoa.. Jos menee pilveen tai muuten muuttuu sää niin sit ois ylimääränen pitähihanen mahiksena. Mutta tarveisko tohon oikeasti jonkun collegeasun tms muutenkin haalarin ja body+potkarit yhdistelmän väliin? Ulkoilua ei ole juuri lainkaan toi kotiutuminen ja autossa on näillä säillä aina aika lämmintä.. Tässä sitä huomaa miten ihmeen paljon on opeteltavaa näissä käytännön jutuissa vaikka kuinka on lueskellut lehtiä, oppaita ja palstoja ja käynyt neuvoloissa ja valmennuksissa..