torstai 13. syyskuuta 2007

hengissa ollaan

Terveisia matkalta. Ei ole pahemmin ollut aikaa nettailla, silla muuta tekemista on piisannut. Hyva vahan saada ajatuksia pois tuosta oman navan ymparistosta. Viela muutama paiva matkaa jaljella ja ensi viikon puolessa valissa suuntaamme takaisin Suomea kohden, viivymme Lontoossa viela yhden yon.

Luulen, etta pahoinvointia alkaa pikku hiljaa ilmaantua. Muutaman kerran paivassa tulee sellainen etova huono olo, joka menee yleensa ohi silla, etta syo jotain. Vaikka suoranaisesti ei ole oksettanut, olo on valilla ollut hieman kurja - vahan kuin hienoisessa kankkusessa olisi. Ei kivaa. Lisaksi on iskenyt himo greippeihin. Syon paivassa pari kolme greippia, lisaksi maistuu happamat juomat ja karkit. Mitahan se tama mahtaa olla. Hampaat ei varmasti ainakaan tykkaa. :-)

Ruokien kanssa en ole jaksanut / pystynyt muuten niin tarkkana olemaan. Pakkohan se on ihmisen jotain syoda. Juustoa (feta) olen kyennyt valttelemaan, mutta salaattia on kylla tullut syotya senkin edesta.

Teltassa telttapatjalla mahallaan nukkuminen ei oikein ota onnistuakseen. Taytyy menna ties minkalaiseen polvi-kylkiasentoon, ettei maha ja rinnat ole litistyksissa maahan. Muuten kaikki hyvin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hah huomasin, että meillä on suht samat raskausviikot menossa. Minulla 7+5 menossa... Niin ja onnea vain vauvasta!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut minultakin! Yks tuttuni himoitsi myös greippiä raskausaikanaan. Hänen mielestään se oli selvä merkki siitä, että tyttö oli tulossa ja niinhän siinä kävi. Jännä kuulla aikanaan, vahvistatko teorian...

juuri kirjoitti...

Hei anonyymit, ja tervetuloa seuraamaan blogiani. Jos teillä on omat blogit, niin laitattaisitteko osoitteenne niin pääsee sinnekin puolelle urkkimaan. :-)

Ah, greippiä.. en olekaan kahteen päivään saanut. :-D En ole itse veikkaillut vauvan sukupuolta vielä ollenkaan, mutta avasit (?) arvailutilaston ja tilanne on siis t vs. p 1-0. Katsotaan miten tilanne lähtee kehittymään.

Ja pitää lähteä kauppaan ostamaan niitä greippejä. :-D