lauantai 29. syyskuuta 2007

tekosyitä

Meni aikataulutuksen kanssa hieman hommat solmuun. Nimittäin oli tarkoitus kertoa miehen perheelle eilen, koska sitten olisi hyvällä syyllä voinut välttää tämän päiväisten juhlien alkoholitarjoilun. Mies kuitenkin päätti viime hetkillä vaihtaa suunnitelmia ja eilinen vierailu anoppilaan ei sitten järjestynytkään. Tänään mies lähti matkalla ja saan edustaa juhlissa yksin, ja yksin en halua kertoa joten joudun sitten joko tyhjentämään boolilasini pusikkoon tai tiukasti pitäytymään 'ajan yöksi kotiin'-tarinassani. Vaikeaa tämä viinalta välttyminen. Viimeksi anoppilassa käydessämme (alkuviikosta), kaatelin salaa tarjotun viinin vessan lavuaariin ja pihalle. :-) Ulkona oli pimeää, joten toivottavasti päivänvalossa ei nurmella näy kummallisia punaisia läiskiä.

Ylihuomenna ensimmäinen neuvola. Toivottavasti ei ole liian mukavaa, sillä näyttäisi vähän siltä, että meillä on pikapuolin muutto tulossa. Ja eikös se tarkoita neuvolan vaihtoa, vaikka saman kunnan sisällä muutetaankin.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen todennut parhaaksi taktiikaksi alkoholin kanssa just ton, että ottaa vaan pokkana lasin ja sitten yrittää huomaamatta päästä sisällöstä eroon. Isommisssa bileissä ihmiset ei kyllä oikeasti huomaa vaikka kävelisi saman lasin kanssa koko illan mutta jossain sukupäivällisellä voi olla hankalampaa kipata lasin sisältöä jonnekin. Tsemppiä :)

juuri kirjoitti...

No selvisin sitten, kun otin sen auton tekosyyksi. :-) En kyllä tiedä, kuinka paljon epäilyksiä olen jo herätellyt, kun en ole mikään lasiin sylkijä aiemmin ollut. Tänään kerrotaan miehen vanhemmille. Jänskättää!

Istuallaan kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

On ollut mukava lueskella blogiasi, kun meillä on melkein samat raskausviikot, itselläni nyt 9+4 (esikoinen tulossa).

Oma blogini on salasanan takana, olisin laittanut sinulle osoitteen ja salasanan, mutta sinulla ei taida olla täällä sähköpostiosoitetta.

Onnea odotukseen!

juuri kirjoitti...

hei vaimoplus. Osoitteeni on juuri6(at)luukku.com olisi tosi kiva päästä lukemaan kuulumisiasi.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, laitan sähköpostia tulemaan! :)