torstai 20. syyskuuta 2007

koti rakas koti

Matkalla oli kivaa, mutta on se vain aina niin ihanaa tulla kotiin! Ja ääkkösetkin taas toimivat, joten saa kunnolla kirjoittaa.

Huomasin ensimmäiseksi hämmästyksekseni, että sivupalkissa oleva tickeri on ottanut pienen loikkauksen viikoissa. Sen mukaan elellään jo viikkoa 10, vaikka kasihan se vasta oikeasti on menossa. Pitää kotvasen seurailla tilannetta ja jos ei korjaannu niin poistaa sitten koko kuvake. Harmi vain, kun oli muuten niin kiva. Onko muilla, jotka käyttävät tuota, ollut samanlaisia ongelmia?

Mutta sitten asiaan. On ollut jännää huomata, miten olo ei viime aikoina ole tuntunut niiin raskaana olevalta. Ensimmäiset viikot tarkkaili jokaista pientä nipistystä mahassa, väsymystä, pissalla käyntien tiheyttä jne. Nyt kun ajatukset ovat etenkin tuon matkan takia olleet hieman muualla, on olo tuntunut melkolailla normaalilta. :-) Nälkä kyllä tuntuu vaivaavan useammin ja siinä missä ennen saatoin sietää pientä mahan kurnintaa jonkin aikaa, pitää nyt heti saada ruokaa masuun, sillä verensokerin taso taitaa ainakin minulla vaikuttaa pahanolon tunteeseen.

Ja noista edellisessä kirjoituksessani mainitsemistani greipeistä: eräs kommentoija antoi vinkkejä, että greipinhimo saattaisi tarkoittaa tyttöä. :-) t vs. p 1-0. Onko muilla vastaavia kokemuksia. Niin, ja kumpaa sukupuolta se merkkasikaan, jos ei ollut pahoinvointia raskauden aikana (tai ihan lievää vaan). *koputtaa puuta, että pysyisikin poissa*

2 kommenttia:

Istuallaan kirjoitti...

Täälä yksi alkuvaiheen tallaaja myös, tulen vain sua muutaman viikon jäljessä, nyt menossa siis 5+5 :)

juuri kirjoitti...

Hei, onneksi olkoon sinulle! Onkos sinulla blogi tuolla nimimerkillä.. lähdenpäs urkkimaan. :-)