torstai 11. lokakuuta 2007

eilen anoppilassa

Jännää huomata, miten suuri asia isovanhemmiksi tuleminen miehen vanhemmille taitaa loppujen lopuksi olla. Koskaan he eivät ole meitä hoputtaneet ja kyselleet, että milloinkas niitä lapsia alkaa tulla, mutta ovat kai salaa pikku hiljaa jo miettineet ja toivoneet, että olisi jo aika. Eilen oltiin miehen kanssa anoppilassa talvirenkaita vaihtamasa. Kun mies ja miehen äiti hääräsivät ulkona auton kimpussa, alkoi miehen isä esitellä minulle vauvakirjaa mieheni lapsuudesta. Eivät ääneen sano, mutta elkeillään ja teoillaan kuitenkin osoittavat, että on suuri asia heille kyseessä. Miehelle oli äitinsä sanonut, että Claudia olisi hyvä nimi. *haha* Never, sanon minä!

Ensi viikolla lääkärineuvola. Toivottavasti hoitajat eivät lakkoile - tai en tiedä vaikuttaisiko lakko lääkärineuvolaan - mutta ei ole kivaa, jos aikataulut menevät myttyyn ja seuraavan kerran neuvolaan pääsee ties milloin.

juuri + mukula 11 + 2

3 kommenttia:

Istuallaan kirjoitti...

Kunnalliseen terveydenhoitoon vaikuttaa, eli saa vähän jänskättääkin. Ja ens viikollahan se seleviääki sitte tarkemmin aikataulut sun muut. Joukkoirtisanomisethan ovat nyt aseeksi valittu; jos ei liksaa ala tuleen niin ei ole enää hoitajia joille maksaa palkkaa.

Thih, itse en ole vielä kertonut muuta kuin parille hassulle, ja jotkut jo blogista käynyt lukemassa. Asunnon hankinta on kyllä mainittu jo ja vinkkejä siltä suunnalta kyllä piisaa :)

juuri kirjoitti...

Voihan pyllerö, jos sopua ei synny (niin kuin nyt vähän näyttää käyvän). Pitää kai sitten hakeutua yksityiselle sektorille, ja eikös kunta sitten joudu korvaamaan ne käynnit = hoitotakuu tms.?? (en oikein ole perillä näistä kuvioista)

Meilläkin asunnon osto aiheutti heti uteluita mahdollisesta perheenlisäyksestä.. mutta silloin vielä ei paljastettu. :-) Blogiani puolestaan en ole mainostanut kenellekään. Saapahan paremmin purkaa mieltään, kun pysyttelee anonyyminä. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Lakkoa ei tule, eikä kyllä sen puoleen joukkoirtisanoutumistakaan voida päästä realisoitumaan. Siinä kaatuisi koko Suomen terveydenhuoltojärjestelmä samantein. Eli no hätä :) Korkeintaan saat tulevaisuudessa motivoituneempia ja tyytyväisempiä hoitajia.