sunnuntai 21. lokakuuta 2007

hankintoja vauvalle

Olen yrittänyt vielä toistaiseksi pitää vauvatarvikehankinnat minimissään. Ensinnäkin, kun 'ollaan vielä näin varhaisessa vaiheessa' ja toiseksi, kun 'on tuo muuttokin kohta tulossa niin mitä vähemmän raahattavaa, sen parempi'. Muutamia (pieniä) hankintoja on kuitenkin tullut tehtyä ja ajattelin listata niitä tänne (ja lisäilen sitä mukaa kun uusia tulee), jotta saan edes jonkinlaisen käsityksen siitä, kuinka paljon sitä rahaa oikein kuluukaan.

Toistaiseksi on siis tullut ostettua:
  • body (kirppari) 0,50 e
  • body (kirppari) 1,00 e
  • tumput ja sukat (kirppari) 0,40 e
  • 2 kestovaippaa (kirppari) 6,00 e
  • hahtuvalankaa pöksyjä varten 7,25 e
Yhteensä siis 15,15 e. :-) Ei siis vielä ole tullut suuremmin tuhlailtua, ja aion jatkossakin hyödyntää kirpputoreja parhaani mukaan.

On ollut jännää huomata kirppareita kierrellessä, miten jotkut paikat ovat paljon parempia vauvanvaatteiden suhteen kuin toiset. Lisäksi hinnat näyttävät vaihtelevan melko paljon sen mukaan, mitä etäämpänä keskustasta kirppari sijaitsee. Mutta sitä en kyllä ymmärrä, miten joku kehtaa raahata myytäväksi parhaat päivänsä jo yli kymmenen vuotta sitten nähneitä tarvikkeita (kuten esim. turvaistuimia) ja pyytää niistä parinkympin hintoja. Onneksi olkoon vain, jos kaupaksi menee. Ei kyllä tänne ainakaan. Joku roti sentään!

juuri + mukula 12 + 5

ps: olisi kai tuohon listaan voinut lisätä vielä sen asunnon, jonka ostamisessa mukula vähän niin kuin oli se liikkeellepaneva voima. Summa olisi sen myötä kyllä pompsahtanut aika isoksi, joten jätin nyt pois tuosta. ;-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heis.
Meille tulossa toinen lapsi viikoilla 8-9 mennään tällä hetkellä.
(viikot hieman epävarmat vielä).
Mun tekis mieli kovasti jo hankkia tuplarattaat ja kaikkea, vaikka onhan tuonne h-hetkeen vielä aikaa.
Mut silti pitää aina bongata ja vilkuilla vaunuja ja kaikkea muutakin pientä uudelle tulokkaalle.

Jos haluat käydä vilkaisemassa mun sivuja, siellä juttuja masu-asukista ja pojan kuulumisia ja kehittymisiä niin pyydä salasanaa: sadunsivusto@hotmail.com

ONNEA SINULLE ODOTUKSEN JOHDOSTA:)

juuri kirjoitti...

Hei,
onnittelut sinullekin vauvauutisista. Pistin mailia tulemaan. :-)