sunnuntai 18. marraskuuta 2007

iltaa vaan

Ei ole mahasta kuulunut oikein mitään. Toivottavasti kaikki on kuitenkin kunnossa siellä. Tiistaina on neuvolakäynti, joten pääsee taas kuuntelemaan hurjasti takovaa sydäntä. Onhan siitä jo aikakin. En ole raaskinut itselle doppleria ostaa, mutta olisihan se aina kiva illalla kuunnella, että kaikki on hyvin. Mies yritti vessapaperirullan hylsyn avulla kuunnella, mutta eihän sieltä mitään kuulunut. Jatketaan kokeiluja huomenna, kun mies palaa lähes viikon mittaiselta työmatkalta. :-)

Piti käydä vähän tuhlailemassa peipivaatteisiin, kun eräs toinen vauvablogittaja oli sellaisia ostanut ja laittanut kuvankin sivulleen. Olivat niin kertakaikkisen ihania. Olisi pitänyt samalla ostaa itsellekin rintsikat - isommat!!! Mutta aika loppui kesken, kun juutuin vauvanvaateosastolle ja sitten olikin jo kiire vahtimaan siskonlasta. :-) Mutta tosiaan, rintsikoista tuntuu tila loppuvan kesken. Huhhuh! Juuri ja juuri vielä riittää, mutta mietin, että kauanko tämä kasvuvaihe mahtaa jatkua ja että pitääkö ostaa kerralla reilusti isommat. :-)

Rintsikoiden ostaminen on kyllä yksi inhokkipuuhiani. Varsinkin jos erehtyy menemään yksin shoppailemaan ja vielä kaiken lisäksi näin talviaikaan. Hommahan etenee niin, että ensin pitää löytää ne edes vähänkään kivan näköiset rintsikat. Sitten jonotetaan koppiin, missä riivitään monta kerrosta vaatetusta pois. Seuraavaksi voikin ihastella kalpeaa nahkaansa kopin julmassa valaistuksessa (ja kainalokarvatkin olisi voinut ajaa). Niin ja tietenkin ne koppiin mukaan ottamasi rintsikat ovat väärää kokoa, kun et kotona muistanut tarkistaa käyttämääsi kokoa. Tässä vaiheessa shoppailuassistentti olisi kullan arvoinen, mutta kun on kuitenkin erehtynyt lähtemään yksin yritykselle niin saa joko kiskoa ne vaatekerrokset takaisin niskaan, taistella sovittamiesi rintsikoiden kanssa, kun niitä ei millään saa takaisin henkareille, ja sitten aloittaa homma alusta. Tai toinen vaihtoehto on tuskastuneena luovuttaa jo tässä vaiheessa ja päättää tulla kokeilemaan onnea uudestaan ensi viikolla. Jolloin yleensä sama kuvio jälleen toistuu. Niin, että olisin ihan mielelläni voinut pitää vanhan kokoni ja vanhat rintsikkani - ne jotka tähän asti ovat olleet oikein hyvät! Mutta kaikkeahan ei voi saada. :-)

juuri + mukula 16+6

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Parin tunnin päästä neuvola, jännittää ihan kamalasti. Pyydän kyllä, että sydänäänet kuunneltaisiin ihan ensin, tulee muuten hurjia lukemia verenpainemittauksessa. :0

Sinnittelen vielä samoilla rintsikoilla kuin alkujaankin. Täytettä on kyllä siunaantunut enenevässä määrin, mutta vielä mahdun vanhoihin ilman, että on epämukavaa. Tähän saakka liivien ostaminen on ollut helppoa, kun löysin tietyn kaupan (h&m), jonka kokosysteemi on pettämätön. Ei ole tarvinnut enää sovitellakaan, aina sama koko käy. Saa nähdä, mihin pulmiin tämä raskaus sitten aikanaan vie.

juuri kirjoitti...

:-) Mullakin periaatteessa vanhat vielä mahtuu, mutta jotenkin on nännit kasvaneet niin, että ne tahtoo pullahtaa ulos kupeista. Varsinkin kun kumartelee ja nostelee jotain. Ja se ei ole kivaa. En olekaan kokeillut noita h&m:n rintsikoita. Pitää käydä siellä shoppailemassa, kun monet ovat kehuneet niiden äitiysvaatteitakin.

Käynkin heti urkkimassa blogiasi, että onko jo kuulumisia neuvolasta.

Tukholman tyttö kirjoitti...

Rintojen kasvu oli todellakin aika huikeaa, ja mulla se tapahtui kyllä heti ekan kuukauden aikana. Nyt sitten jatkuu imetyksen aikana. Tosi vaikeaa oli ostaa imetysliivit, kun ei tietenkään tiennyt etukäteen minkä kokoiset rinnat sitten lapsen synnyttyä tulevat olemaan...

Tuo rintaliivien sovitusrumba on niin syvältä. Siki olikin aivan loistavaa kun olin Kampin keskuksen Bebes liikkeessä ja siellä myyjä auttoi imetysrintaliivien sovittamisessa, haki kokoja ja jopa kommentoi... hienoa. Kyllähän ne sitten maksoikin, mutta oli kyllä sen arvoista. Ja olen käyttänyt niitä tosi paljon.

Mulle taas H&M:n liivit ei ole sopineet ollenkaan, ostin yhdet imetysliivit sieltä kun oli niin halvat, käytin pari kertaa ja ei ne vaan ole hyvät. H&M:n imetystopit sitä vastoin on ollut tosi hyviä, mutta paidat taas ei.