torstai 29. marraskuuta 2007

housut ostin

Kävin shoppailemassa miehelle syntymäpäivälahjaa (=huomenna) ja samalla päätin viimeinkin rohkaista mieleni ja sovitella äitiysvaatteita. Muttamutta, mahani taitaa vielä olla liian pieni, sillä useimmat vaatteet istuivat huonosti päälle. Päädyin sitten ostamaan yhdet pöksyt, jotka ovat vielä aivan liian löysät. Mutta toivotaan nyt, että tuo maha tuosta vielä kasvaa. Onpahan sitten ainakin keväälle yhdet housut odottelemassa. Jotenkin ei tunnu järkevältä ostaa sellaisia housuja, jotka nyt on sopivat, kun omatkin mahtuu vielä päälle. Käy sitten vain turhan nopeasti pieniksi, jos nyt hötkyilee uusien kanssa.

Pikkujouluvaatteetkin on oma lukunsa sinänsä. Jotain kai sinnekin pitäisi päälle pistää. Niihinkään vaatteisiin ei viitsisi kovin paljon rahaa sijoittaa, sillä taitaa jäädä hyvin vähäiselle käytölle. Ajattelin venyttää ostopäätöstä mahdollisimman pitkälle ja katsoa, josko silloin vielä normivaatteet jotenkuten asettuisivat päälle. Voihan kärsä. :-/

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mä ostin kans suunnilleen noilla viikoilla ekat äitiyshousut (farkut, joissa on sellanen resorimaha) ja olihan ne isot vielä, mutta ei kyllä kauan. Ja ne oli sitten myös ekat housut jotka jäi pieneksi. Huuto.netistä ostin muutamat muut housut ja niillä pärjäsi ihan hienosti koko ajan, nyt siis mahtuvat vielä molemmat päälle.
Niin hyviä on kaikki ostamat ä-vaatteet ollu, että en ajatellut laittaa vielä kiertoon, pakata vaan nätisti johonkin laatikkoon odottelemaan josko niille vielä joskus jotain käyttöä löytyisi.