tiistai 20. marraskuuta 2007

kuulumisia

Neuvolassa kaikki hyvin. Näytteet puhtaat, ei ollut sitä HIV:iä eikä kuppaakaan. :-) Paino hieman pudonnut edellisestä mittauksesta, mutta nyt oli päällä kevyempi vaatetus sekä aamuinen lähtökiire, jossa aamupala jäi hyvin vähäiseksi. Hemoglobiini oli ihan pikkasen pudonnut, mutta oli 129 edelleen. Eli näillä mennään.

Ja sitten se tärkein eli VAUH-VAUH-VAUH, kuului masusta tahdilla 145. Hyvin kuulosti kaikki olevan ja mukula viuhtoi dopplerin alta karkuun minkä kerkisi. Pikkuisen aamu-unia kun häirittiin näin törkeästi. :-)

Tämä oli sitten minun viimeinen käyntini tässä neuvolassa. :-( Ensi viikonloppuna on muutto, jonka seurauksena myös neuvola vaihtuu. Harmittaa kyllä, sillä neuvolantäti on ollut mukava ja muutenkin inhaa vaihtaa paikkaa kesken. Pitää tänään yrittää soitella tuonne uuteen neuvolaan ja varata aikaa. Menee muutenkin ikävästi tuonne joulun tienoille, joten saa nähdä mille päivälle aika napsahtaa.

Ensi viikon tiistaina on sitten ultra. Se kyllä jännittää (ja odotuttaa) jo kovasti. Toivottavasti sielläkin on kaikki hyvin. Mutta nyt vielä muuttolaatikoiden pariin. Alkaa kohta jo muuten tulla kiire.

juuri + mukula 17+0

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa! Hyviä neuvolakuulumisia siis teilläkin! Vaikka se vaihto on kyllä harmillinen.

Ja oiii! Joko pääset siis rakenneultraan? Minä odottelen vielä muutaman viikon, kun meillä sinne mennään rv 20.

juuri kirjoitti...

Joo, ensi viikolla jo! Taisin nähdä jossain lappusessa, että rakenneultra on viikoilla 18-22. Eli pääsen ihan heti alkuvaiheessa. Ensi tiistainahan on tasan 18+0.