torstai 31. tammikuuta 2008

ops, lankesin taas

Kävin tänään hieman shoppailemassa myös raskaana olevan ystäväni kanssa. Kävimme ensin vaippaostoksilla, mistä mukaan tarttui ensimmäinen fuzzi bunz-vaippamme sekä babyidean vaippahousut. Lisäksi ostin riisipaperia ja lanoliinia hahtuvia varten. Olisin ostanut enemmänkin, kun tarjolla oli kaikkea ihanaa, mutta onneksi rajoittimena toimi kalliit hinnat (en tarkoita, että kyseinen kauppa olisi ollut mitenkään erikoiseen kallis, vaan yleensä ottaen noita vaippojen hintoja) sekä se, että en edelleenkään oikein tiedä, mitä pitäisi ostaa ja mikä sitten käytössä osoittautuu hyväksi. Testaamalla kai se sitten viimeistään selviää. Fuzzi bunzejahan ovat monet kehuneet, mutta ovat ne vain niin penteleen kalliita, ettei kyllä koko varastoa viitsi niitä ostaa.

Kävimme myös kirpputorilla, mistä löytyi keltainen body ja potkuasu (tai mikä haalari tuo nyt onkaan) sekä KUUMAVESIPULLO!! Sellaista olen jo jonkin aikaa haikaillut, mutta en ole vain saanut hankittua. Ja nyt kun kahdella eurolla sattui vastaan niin oli pakko ottaa. Toivottavasti se ei vuoda kuten Intiassa hotellissa saamani pullo, joka kasteli yön aikana sänkyni. :-) Kaverilta on ollut lainassa kaurapussi, mutta mielestäni se ei ole yhtä hyvä, sillä mikrossa lämmittäminen on jokseenkin epäkäytännöllistä ja tuntuu, ettei lämpökään säily niin kauan kuin vesipullossa. Pitääkin testata tuota pulloa heti tänään. Hyvä että joku on sänkyä lämmittämässä, kun mies on taas vaihteeksi työmatkalla. :-/

Niin, ja loppuun vielä siitä pakkauksesta. Nyt oli näköjään kelan sivulle tietoihini tullut maininta, että päätös on lähtenyt eteenpäin. Kannatti siis soittaa. Luulenpa, että nuo äitiysavustuspaperit ovat jossain läjässä 'not so urgent' ja niitä pistetään eteenpäin sitten kun muilta hommilta aikaa liikenee. Mitenköhän kauan kestää, että se paketti sitten postiinkin putkahtaa? :-) Ennen en ala näitä muitakaan vaatteita pyykkäämään!

juuri + mukula 27 + 2

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jaa, mun opintotuenjatkoilmoituslomake on ilmeisesti vahingossa heitetty äitiyspakkauskasaan, kun siitä ei ole mitään aikoihin kuulunut.

Mä olen perin juurin pihalla noiden vaippojen kanssa, mut onneksi ei ole vielä kiire tietää. Meillä varmaan kuitenkin käytetään kertiksiä jonkin verran myös, koska mies ei voi ymmärtää, miksi vaippoja pitäisi PESTÄ, jos ne voi vaan käyttää ja heittää menemään...

juuri kirjoitti...

Heini: joo, kannattaa näköjään soittaa sinne kelaan ja kysyä asiasta niin tulee hommaan vähän vauhtia. :-)

Saa nähdä miten itselläkin lähtee tuo vaipparumba pyörimään, mutta pakko ainakin kokeilla (kun on tullut noita kestoja jo osteltua). Eikö sun mies usko sellaisia perusteluja kuten 'xxx kiloa jätettä vuodessa' jne? Kai teillä esim. astiat pestään, eikä käytetä kertakäyttöastioita. ;-) Ja meillä mies ei muista ostella vessapaperia, hammastahnaa yms. tuotteita, joten luulen, ettei se muistaisi vaippojakaan kaupasta kiikuttaa (ellei erikseen monta kertaa sano). Siksikin on hyvä olla noita kestoja kaapissa (kunhan vain eivät ole likapyykkikaapissa, hahaa).

Anonyymi kirjoitti...

Katsos kun siinä on sellainen ero, että lautasilta on syöty RUOKAA kun taas vaipassa on PISSAA ja KAKKAA. Logiikka menee suunnilleen niin, että eihän meillä vessapaperiakaan käytetä kun kerran... Mut kyllä mä vielä sen käännytän :) Ja olen mä ajatellut, et kertikset on kuitenkin kätevämpiä varmaan esim. jos on jossain reissussa tai kyläilemässä, joten ehkä molempi parempi.