keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

loppusuora

Ajatella, enää 48 päivää jäljellä. Vieläkään en ole aloittanut vaatteiden pyykkäystä. Sairaalakassinkin pakkaaminen odottaa vielä. Vau-kirjassa käskettiin miestä patistamaan, että homma tulee hoidettua. Eipä ole tuo jaksanut muistuttaa. :-) Pakkaan tavarat kamerareppuun niin tulee ainakin kamera sitten matkaan. Pitäisi vielä kouluttaa miestä tuohon kuvaajan tehtävään, kun tuskin itse pystyy tällä kertaa sitä hommaa hoitelemaan.. ainakaan tietyssä vaiheessa. Ja olisi kai se kiva, jos olisi kerrankin kuvia minustakin - tai sitten ei (hikinen, limainen, kakkainen jne. minä). Täytyy vielä tuumailla.

Muuten on olo ihan hyvä, mutta tuonne oikeaan keuhkoon pistää, johonkin tuonne alimman kylkiluun paikkeille. Kohtu on sinnepäin kovasti kallellaan ja Mukulan takapuoli on ilmeisesti sijoittautunut sinne. Vasemmalla puolella olisi tilaa vaikka muille jakaa. Varsinkin kun jotain syö niin pistos pahenee, kun vatsalaukkukin vaatii oman tilansa jostain. Olen yrittänyt työnnellä Mukulaa vähän muuallekin, mutta paras paikka taitaa ilmeisesti olla juurikin tuossa, kun palaa takaisin hetken kuluttua.

Viikonloppuna punnitsin töissä painon (meillä ei ole kotona vaakaa) ja vaatteet päällä näytti 69,2 kg. Viimeisimmällä neuvolakäynnillä oli 100g enemmän. Tietysti kyseessä on eri vaaka, mutta tuntuu kyllä muutenkin, että paino ei ole viime aikoina noussut. Ei kertakaikkiaan pysty syömään kovin paljon. Sitten taas yöllä saattaa olla nälkäinen. Yöllä on tullut muutenkin taas valvoskeltua. Mukula aloittaa jumppatuokionsa jossain vaiheessa yön aikana ja silloin on yleensä pakko nousta ylös, kun maha hytkyy ja tutisee. Onneksi netti tarjoaa yöllistä seuraa, ja samalla voi vaikka pari leipääkin haukkaista. Närästys on vaihteeksi jäänyt jonnekin - onneksi!

Perjantaina on neuvola. Pitää muistaa ottaa muutama rautatabletti sitä ennen. :-) Pissatikut eivät ole onneksi näyttäneet positiivista ja verenpainekin on ollut hyvä. Mikä lie anomalia silloin edellisellä neuvolakäynnillä.

Tänään tulee naapurin 3kk poika hoitoon. Harmi kun ei voi harjoitella kantoliinan kanssa, kun on tuo oma pötsi sen verran tiellä. :-)

juuri + mukula 33+1

Ei kommentteja: