keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

masu viikolla 35


Tässä on masu ajalla 35+0. Kuva on siis otettu eilen illalla. Onhan se hieman kasvanut edellisestä kuvauksesta (kts. postaus 24.12). Juuri nyt tuntuu, että maha poksahtaa kohta. Vielä pitäisi muutama viikko kestää. :-)

Mahtavaa!! Olen saanut yöunet takaisin. Jo VIITENÄ yönä olen saanut nukuttua kunnolla lukuunottamatta noin klo 3 vc-käyntiä. Tänään maistuivat vielä päiväunetkin, sillä yöunet jäivät hieman lyhyiksi, kun piti kuskata mies lentokentälle. Toivottavasti sillä ei ole vaikutusta tulevaan yöhön.

Olen viimeinkin aloittanut vauvatarvikkeiden pyykkäämisen. Lakanat ja harsot on jo pesty. Pitäisi seuraavaksi viikata ne kaappiin odottamaan käyttäjäänsä. :-) Eilen haettiin sänky ja viikonloppuna vanhemmat toivat turvakaukalon. Nyt alkaa tavarat, muutamaa pienempää hankintaa lukuunottamatta, olla valmiina.

Niin ja viimeinen työpäivä oli maanantaina. Ei kyllä ihan 100 %:sti voi vieläkään lomailla sillä opiskelujen loppuunsaattaminen vaatii vielä hieman ponnisteluja. Toivottavasti saan kaiken hoidettua ennen kuin Mukula päättää ulostautua!

Perjantaina neuvola!

juuri + mukula 35+1

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana maha! =)
Itselläkin on ihan kohtuullinen masu, laskettuun aikaan "enää" kolme viikkoa jäljellä =)
Onnelista loppu raskautta!

bambito.nl@hotmail.com kirjoitti...

q_:vivan´las´panzitas´lindas´con´babies!!!