maanantai 28. tammikuuta 2008

asiaa pakkauksesta osa II

Niin siis missä se meidän pakkauksemme nyt viipyy. Tarkistin kelan sivulta omat tietoni ja siellä näkyy, että hakemus on vastaanotettu 11.1. (eli yli kaksi viikkoa sitten), mutta päätöstä ei ole vieläkään tehty. ?? Täytyy kai soittaa sinne, sillä olisi kiva päästä hypistelemään kaikkia niitä ihania tarvikkeita.

Myöskään vakuutusyhtiöltä ei ole kuulunut mitään hakemastamme syntymättömän lapsen vakuutuksesta. Mikähän nyt kaikkia vaivaa?

Ainiin, kävin hammaslääkärissä, reikiä nolla!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oma kokemukseni on Oulusta, jossa päätökseen meni juurikin tuo noin kaksi viikkoa. Hakemukset liitteineen olivat kelalla 7.1. (tai laitoin hakemuksen netissä jo aiemmin, mutta raskaustodistus oli tuolloin merkitty saapuneeksi) ja päätös oli tehty 21.1. Tästä eteenpäin toiminta olikin nopeaa, viime perjantaina tuli saapumisilmoitus postista, eli paketti tuli alle viikossa perille :).

Anonyymi kirjoitti...

Täällä (pääkaupunkiseutu) päätös tuli nopsaan ja laatikko postissa päätöksestä tasan kolmen viikon päästä. Siel on naisten kontoomi;)

juuri kirjoitti...

:-) no soittelin sitten sinne kelalle, ettei jää asia vaivaamaan. Kun netissä näkyi, että paperit on vastaanotettu 11. päivä, mutta myöhemmin toimittamastani raskaustodistuksesta ei ollut mitään mainintaa. Noh, täti katsoi koneelta ja siellä kyllä näkyi se r-todistuskin 14. (miksei siis minulla omissa tiedoissani??)

Muttamutta, täti sanoi, että kuukausi on käsittelyaika!! Eli joutunen vielä tovin odottelemaan? (ja Oulusta minäkin, joten melko kummallista!)

Hahaa, tuota naisten kondomia odottelen minäkin. En ole ikinä sellaista 'elävänä' nähnyt. Pakko päästä kokeilemaan. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Sanovat varmaan noin pitkän ajan siellä kelalla varmuuden vuoksi. Jäi muuten siitä vakuutuksesta mainitsematta että mäkin jätin hakemuksen ihan tammikuun ekoina päivinä eikä vastausta ole vielä tullut. Pähkivät varmaan että kasvaako Veetukselle häntä mun takia:)

juuri kirjoitti...

no minäkin mietin, että onko mun papereissa joku merkintä, että syynätkää tämän tyypin tiedot erittäin tarkkaan.

Mutta joo, mies eilen soitti sinne vakuutusyhtiöön, ja papereiden pitäisi olla tulossa. :-)

Ei kai meistä ole tullut pikkasen kärsimättömiä?? Tässäkun kuitenkin tätä odotusta on vielä vähän jäljellä. :-D

Anonyymi kirjoitti...

Nonni. Eilen tuli ne vakuutuspaperit. Ei vakuutusta Veetukselle :(

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on samoihin aikoihin laskettu aika kuin sinullakin, ja olen saanut oman äitiyspakkaukseni jo viikko pari sitten.. Että kummallista touhua! Me saimme paketin alle kahden viikon päästä. Taitaa olla paljon kiinni siitäkin missä kaupungissa/kunnassa asuu, nimittäin se kelan toiminta..

juuri kirjoitti...

weetuksen mamma: oliko se sun sairaus, joka eväsi vakuutuksen? (jos saa udella)

Anonyymi kirjoitti...

Juu sehän se. Seuraava tsäänssi on sitten 2 kk lapsen syntymän jälkeen jolloin vakuutus arvioidaan vauvan oman terveyden perusteella.