perjantai 18. tammikuuta 2008

jalkapalloa masussa

Meidän pikku potkuri pitää harjoituspallonaan nykyään kai virtsarakkoani tai jotain hermoa siellä alueella. Ei tunnu kivalta ollenkaan. Ei ne muksahdukset varsinaisesti kipeää käy, mutta tuntuu kuin saisi ihan pieniä sähköiskuja rakkoon. Onneksi harjoitukset eivät -ainakaan toistaiseksi- kestä kovin kauaa ennen kuin mukula kääntyy jo toiseen asentoon ja jatkaa möyrimistä muualla. Jännityksellä odottelen, miltä potkut kylkiluihin sitten jossain vaiheessa mahtavat tuntua.

Kehossani on tapahtunut jotain erikoista raskauden myötä. Olen huomannut mm. hikoilun ja ihon/hiusten rasvoittumisen vähenneen huomattavasti. Ennen siinä missä pesin hiukset joka päivä, on nykyään kolmenkin päivän tauko. Ja tuntuu, että samoja vaatteitakin voi pitää useamman päivän, kun ei hikoiluta. Tai sitten olen menettänyt hygieniantajuni. :-) Pelottaa vain, mihin nyt jäävät kaikki ne rasvat, jotka ennen pukkasivat ihon kautta ulos. Argh!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulle on käynyt ihan samalla tavalla hikoilun kanssa. Ennen tuntui, että hikoilen helposti, nyt ei mitään. Paidatkin pysyvät puhtaampana kuin ennen. Hämmentävää. Olin kuvitellut, että raskausaikana tulisi kuumia aaltoja tms. jotka hikoiluttaisivat. Nooh, kai tämä on yksilöllistä...

juuri kirjoitti...

paitsi jostain luin, että loppuraskaudesta saattaa hikoilu lisääntyä. Että sitten varmaan tulee ulos kaikki se, mitä nyt on jäänyt tulematta. :-D Sitä odotellessa.

Mutta kiva kuulla, että en ole ainut, jolla tällaisia 'oireita' on.

Anonyymi kirjoitti...

Hih, minulla tuo aineenvaihdunta on ollut hyvin vilkasta aina, täytyykin toivoa että nyt raskauden myötä pääsisin eroon siitä... Tai että ainakin hikoilu siirtyisi kainaloista vaikkapa jalkapohjiin, ei haittais yhtään :D
-aada-